Ønsket information

Ønsker du yderligere informationer? Skriv til os.

Til formularen
Sales contact

WIKA Danmark A/S

Tel.:
+45 4581 9600
info@wika.as

Trykafbrydere anvendes i en lang række forskellige industrielle og tekniske processer. Hvis et forudindstillet tryk er nået, så åbner eller lukker trykafbryderen en respektiv afbryderkontakt. Alt afhængigt af kravene kan der anvendes mekaniske eller elektroniske trykafbrydere.

I WIKA's brede produktsortiment kan du finde den rigtige trykafbryder til enhver applikation:

Mekaniske trykafbrydere - standard

Hvis det definerede tryk nås med en mekanisk trykafbryder, og afbryderen er aktiveret, vil afbryderen sende et elektrisk signal. Hertil kræves ingen ekstra strøm. Den heraf følgende pålidelighed er en af fordelene ved mekaniske trykafbrydere.

WIKA’s trykafbrydere er monteret med mikro-switche af høj kvalitet. De har en høj langsigtet stabilitet og præcision. Selv tilslutning af elektriske belastninger på op til 15 A/220 V er mulige uden problemer med en mekanisk trykafbryder fra WIKA.

For tilslutning af meget lave spændinger som f.eks. dem, der anvendes i PLC’er tilbyder WIKA argon gas-fyldte mikro-switche med forgyldte kontakter. Elektroniske trykafbrydere er ligeledes meget velegnede til tilslutning af lave spændinger.

Mekaniske trykafbrydere – eksplosionsbeskyttede

Til anvendelse i farlige områder kan WIKA’s mekaniske trykafbrydere fås i Ex-ia- eller Ex-d-varianter. De Ex-d-godkendte afbrydere kan fås i epoxyharpiks-belagte kasser fremstillet af kobberfri aluminium.

Elektroniske trykafbrydere

En elektronisk trykafbryder er baseret på en elektronisk tryksensor. Sideløbende med et elektrisk signal for tilslutning af det elektriske kredsløb tilbyder mange elektroniske trykafbrydere et ekstra analogt signal, der er proportionelt med trykket. På den måde bliver det ikke blot fastlagt, om et defineret tilslutningspunkt er nået; det faktisk målte tryk transmitteres. Elektroniske trykafbrydere har ofte et display, hvorfra det målte tryk kan aflæses, mens fleksible indstillinger og programmering også er muligt. Tilslutningspunkter, udgangssignal, forsinkede tider, hysteresis og mange andre parametre kan justeres individuelt for at passe til applikationen.

Det succesfulde design og den fremragende funktionalitet for WIKA’s afbryder-familie blev allerede bekræftet, da man vandt “iF-produktdesignprisen 2009” for PSD-30-modellen.


Kontakt os

Ønsker du yderligere informationer? Skriv til os:

Wish list - Documents (0)

There are currently no documents on your wish list. You can add any document from the download area to your wish list. To do this, select the desired language using the flag symbol.

The maximum number of 20 entries was reached.

To receive your download link via e-mail, enter your address here:

The e-mail address is invalid.

  • 0