Ønsket information

Ønsker du yderligere informationer? Skriv til os.

Til formularen
Sales contact

WIKA Danmark A/S

Tel.:
+45 4581 9600
info@wika.as

Fremstilling af måleinstrumenter til trykmåling har en lang tradition bag sig i WIKA. Vi har nu produceret mekaniske manometre i over 60 år. Vi er i dag anerkendte i markedet som ledere på verdensplan inden for området temperaturmåling, trykmåling og kalibreringsteknologi. Der er på verdensplan ca. 600 millioner WIKA måleinstrumenter i brug.

WIKA tilbyder en bred portefølje af instrumenter til trykmåling:

Måleinstrumenter til elektronisk trykmåling

Inden for elektronisk trykmåling måles trykket af en føler, der modtager trykket, der skal måles, eller ændringen i trykket, hvorefter den konverterer dette til et elektrisk signal. Det elektriske signal er dermed en måling af størrelsen af det påførte tryk eller trykændringen. WIKA tilbyder dig måleinstrumenter med alle de følere, du normal ville forvente på markedet for elektronisk trykmåling: Metallisk tyndfilm, keramisk tykfilm og piezo-resistive. WIKA udvikler og fremstiller selv disse.

Måleinstrumenter til mekatronisk trykmåling

Til systemkontrol og overvågning ved hjælp af mekatronisk trykmåling, kombineres mekaniske måleinstrumenter med elektriske udgangssignaler og/eller afbryderkontakter. De elektriske udgangssignaler muliggør moderne elektronisk registrering af måleværdier. Elektriske kredsløb kan åbnes og lukkes ved hjælp af afbryderkontakter. På den måde kan anlæg ikke bare blive overvåget, men også blive direkte kontrolleret, efterhånden som de indstillede måleværdigrænser krydses. Mekaniske trykafbrydere fuldender WIKA’s portefølje.

Måleinstrumenter til mekanisk trykmåling

Inden for mekanisk trykmåling anvendes måleinstrumenter sammen med trykelementer, der deformeres elastisk under påvirkning af et tryk, der er positivt eller negativt i forhold til det atmosfæriske tryk (omgivelsestryk). I modsætning til måleinstrumenter, der anvender elektronisk trykmålingsteknologi, kræver de ingen strømforsyning til anvendelse. Sideløbende med deres enkle betjening ligger deres fordel i deres markante robusthed. WIKA tilbyder dig mekaniske trykmålingsinstrumenter med måleområder fra 0 ... 0,5 mbar op til 0 ... 7.000 bar.

Membrantætninger

Membrantætninger udvider porteføljen fra WIKA. Ved at anvende disse er det også muligt at opnå en nøjagtig trykmåling under ekstreme forhold. Hos WIKA finder du den idéelle membrantætning til den pågældende anvendelse.


Kontakt os

Ønsker du yderligere informationer? Skriv til os:

Wish list - Documents (0)

There are currently no documents on your wish list. You can add any document from the download area to your wish list. To do this, select the desired language using the flag symbol.

The maximum number of 20 entries was reached.

To receive your download link via e-mail, enter your address here:

The e-mail address is invalid.

  • 0