Ønsket information

Ønsker du yderligere informationer? Skriv til os.

Til formularen
Sales contact

WIKA Danmark A/S

Tel.:
+45 4581 9600
info@wika.as

Som verdensomspændende førende producent af instrumenter til temperaturmåling tilbyder vi dig et bredt produktsortiment. Dertil kommer standardprodukter, ligesom du vil kunne finde skræddersyede løsninger hos os. Vores certificerede måleinstrumenter opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed, tilbyder verdensomspændende godkendelser og overholder næsten alle internationale direktiver.

Følgende temperaturmålingsinstrumenter anvendes som følge af deres enkle, robuste og omkostningseffektive design ofte til industrielle måleopgaver. De finder f.eks. anvendelse i opvarmnings-, ventilations- og klimaanlægsindustrien, i maskinrum, anlæg, beholdere, rørledninger og apparatkonstruktioner samt inden for den kemiske og petrokemiske industri.

Måleinstrumenter til elektrisk temperaturmåling

Med WIKA får du et komplet sortiment af måleudstyr til elektrisk temperaturmåling: Termokoblere, modstandstermometre, termostater og temperaturtransmittere. Kernen i alt måleudstyr til elektronisk temperaturmåling er en føler, der konverterer den målte temperatur til et elektrisk signal.

  • En termokobler består af to kabler af forskelligt materiale, der er svejset sammen. Svejsepunktet repræsenterer det faktiske målepunkt.
  • Med et modstandstermometer ændrer den målte modstand sig afhængigt af temperaturen. I WIKA’s modstandstermometre anvendes platinmodstande (Pt100 og Pt1000).
  • Termostaterne giver sammen med temperaturmålingen kontrol samt analoge udgangssignaler til processen.
  • Temperaturtransmitterne monteres enten på en DIN-skinne i et styreskab eller på et forbindelseshoved direkte på målepunktet.

Måleinstrumenter til mekanisk temperaturmåling

WIKA’s sortiment af måleinstrumenter til mekanisk temperaturmåling omfatter bimetal, gas-aktiverede termometre og ekspansionstermometre. Disse er alle baseret på udvidelsen af temperaturafhængige materialer.

  • Grundlaget for et bimetal-termometer er sammensat af to sammenbundne metalbånd med forskellige udvidelseskoefficienter. Bøjningen som følge af dette er målingen af temperaturen.
  • Gas-aktiverede termometre er fyldt med inaktive gasser eller gasblandinger. Den temperaturafhængige ændring i gastrykket føres via kapillær til temperaturdisplayet.
  • Ekspansionstermometre indeholder et væskefyldt målesystem, der ligeledes genererer en trykændring, når temperaturen ændrer sig, hvorefter dette vises ved hjælp af en integreret bevægelse.

Måleinstrumenter til mekatronisk temperaturmåling

Måleinstrumenter til mekatronisk temperaturmåling har ekstraudstyr som f.eks. alarmkontakter og afbryderkontakter. Hvis en foruddefineret målværdi opnås, udløses en tilslutningsfunktion. Med det transmitterede udgangssignal kan måleinstrumenterne til mekatronisk temperaturmåling bruges til kontrol- og styreprocesser. WIKA’s sortiment omfatter måleinstrumenter til mekanisk temperaturmåling med mekaniske udgangssignaler eller med afbryderkontakter og mekaniske trykafbrydere.


Kontakt os

Ønsker du yderligere informationer? Skriv til os:

Wish list - Documents (0)

There are currently no documents on your wish list. You can add any document from the download area to your wish list. To do this, select the desired language using the flag symbol.

The maximum number of 20 entries was reached.

To receive your download link via e-mail, enter your address here:

The e-mail address is invalid.

  • 0