Ettore Cella pressostater og termostater

Mekaniske pressostater og termostater af høj kvalitet fra Ettore Cella anvendes fortrinsvis i procesinstrumentering. De åbner eller lukker et kredsløb, alt efter om trykket eller temperaturen er stigende eller faldende. Som følge af brugen af mikro-switche af høj kvalitet udmærker Ettore Cella-instrumenterne sig ved deres høje præcision og langsigtede stabilitet. Derudover muliggør mikro-switchene direkte tilslutning af elektriske belastninger på op til AC 250 V / 20 A, (mens der på samme tid sikres reproducerbarhed af et højt tilslutningspunkt). Som ekstraudstyr kan man få mikro-switche fyldt med inaktivt gas med forgyldte kontakter, der kan anvendes til tilslutning af mindre belastninger.

Ettore Cella-instrumenterne har en SIL 2-godendelse i henhold til IEC 61508 og er dermed særligt egnede til sikkerhedskritiske applikationer. Pressostater og termostater fra Ettore Cella med beskyttelsestyperne Ex ia (“intrinsically safe” = egensikring) og ”Ex d” (flammesikker indkapsling) er egnede til brug i farlige områder. Alle instrumenter er tilgængelige med 2.2 test-rapporter eller 3.1 inspektionscertifikater i henhold til EN 10204.

Ettore Cella pressostater

Ettore Cella pressostater med Bourdon-fjeder eller membran-målesystemer eller med et stempel med trykfjeder kan fås til manometre til absoluttryk og differenstryk. De er egnede til gasformige og flydende, aggressive og højviskøse eller kontaminerede medier, også i aggressive omgivelser. Alle våd-materialer er fremstillet af rustfrit stål.

For applikationer med særlige krav til våddelene er der versioner tilgængelige med materialer fra PTFE, Monel eller Hastelloy. Ettore Cella pressostater er efter valg tilgængelige rengjort for oxygenservice.

Ettore Cella termostater

Termostaterne fra Ettore Cella er tilgængelige til måleområder fra -30 ... +70 til 0 ... 600 °C. De er ekstremt robuste og garanterer optimale driftsegenskaber samt de højeste måleresultater med en repeterbarhed på mindre end 0,5 % af spændvidden.

Procestilslutningen foretages enten ved hjælp af direkte montering eller fjernstyret montering med kapillær (maks. 10 m). I princippet er betjening af en mekanisk termostat fra Ettore Cella uden termolomme mulig med lav proces-sidebelastning (lavt tryk, lav viskositet og lave strømningshastigheder). For at kunne udskifte termostaten under drift (f.eks. instrumentudskiftning eller kalibrering), anbefaler vi dog at anvende en termolomme fra vores omfattende portefølje af termolommer.


Kontakt os

Ønsker du yderligere informationer? Skriv til os:

Wish list - Documents (0)

There are currently no documents on your wish list. You can add any document from the download area to your wish list. To do this, select the desired language using the flag symbol.

The maximum number of 20 entries was reached.

To receive your download link via e-mail, enter your address here:

The e-mail address is invalid.

  • 0