Ønsket information

Ønsker du yderligere informationer? Skriv til os.

Til formularen
Sales contact

WIKA Danmark A/S

Tel.:
+45 4581 9600
info@wika.as

En termokobler er en temperaturføler, som leverer en elektrisk spænding, der er afhængig af temperaturen. Den er i modsætning til modstandstermometre egnet til måling af højere temperaturer (op til 1.700 °C). En yderligere fordel er den minimale diameter på en indkapslet termokobler. Ved anvendelse uden termolomme leverer den exceptionelt korte svartider. Disse temperaturfølere reagerer generelt hurtigere end modstandstermometre.

Du kan i WIKA’s sortiment finde den rigtige model til enhver applikation:

Model inklusiv termolommer

En termolomme holder aggressive stoffer og andre skadelige påvirkninger væk fra selve temperaturføleren. Dermed er brugere og miljøet beskyttet.

Flangemodeller med termolommer i rustfrit stål er designet til installation i beholdere og rør. Gevindmodeller er egnede til direkte skruemontering i processen. Med temperaturfølere til høje temperaturer er de termoelektriske kabler indbygget i termolommen. På den måde kan man måle ekstremt høje temperaturer. Instrumenter til røggastemperaturmåling er velegnede til temperaturmåling i gasformige medier inden for lavtryksområdet (op til ca. 1 bar).

Montering i en termolomme

Disse termokoblere kan kombineres med en lang række termolommedesigns. Ved hjælp af individuel opbygning af forbindelseshovedet, føleren, indstikslængden m.v. kan du få et termometer, der er velegnet til alle dimensioner af termolommer og alle applikationer.

Direkte installation i processen

Disse instrumenter anvendes, når en temperaturmåling skal foretages direkte i processen. Termometre uden termolommer er egnede til alle applikationer, hvor der ikke forekommer kemisk aggressive medier og nogen form for slitage.

Overfladeprøver

For måling af overfladetemperaturer kan du i WIKA’s sortiment finde termokoblere med overfladeprøver. Forskellige designs muliggør målinger på flade overflader – herunder inde i forbrændingsovne og på rør i industrielle applikationer og laboratorieapplikationer. Disse temperaturfølere kan også monteres direkte i borede huller.

Til plastikindustrien

Disse varmløbningstermokoblere er designet specielt til brug i plastikindustrien. De er velegnede til måleopgaver, hvor de prespasses ned i en rillet kanal langs med maskindelene, eller hvor metalsensor-spidsen tilpasses direkte ind i et boret hul.

Skræddersyede løsninger

Uanset om det drejer sig om højtryksområder til f.eks. applikationer inden for polyethylen-syntese eller flerpunktselementer til den kemiske industri – så tilbyder WIKA's brede produktportefølje et væld af skræddersyede modeller.


Kontakt os

Ønsker du yderligere informationer? Skriv til os:

Wish list - Documents (0)

There are currently no documents on your wish list. You can add any document from the download area to your wish list. To do this, select the desired language using the flag symbol.

The maximum number of 20 entries was reached.

To receive your download link via e-mail, enter your address here:

The e-mail address is invalid.

  • 0